“Het waren prettige lessen, omdat Pascal alles duidelijk en rustig uitlegt.” ~ Lianne

Lianne heeft bij mij jaren in de straat gewoon en is een paar jaar geleden verhuisd. Echt heel leuk dat Lianne mij benaderde om bij mij te komen lessen. Na de kennismakingsles had ze een goed gevoel. Wij gaan het samen wel redden! Na een aantal lessen ging het ook erg goed en zoals bij vele wordt het dan ook leuk om in de auto te stappen. Ook Lianne heeft een mooie rit laten zien tijdens het examen en mocht dus het roze pasje ophalen.

Lianne staat naast de lesauto

 

Gefeliciteerd

“Lianne, ik wil je bedanken voor de leuke lessen en veel plezier met het roze pasje!”

Referentie

Ik heb van Lianne een mooie referentie gekregen die ik graag met jullie deel.

“Het waren prettige lessen, omdat Pascal alles duidelijk en rustig uitlegt. Ook geeft hij je zelfvertrouwen in het rijden.”

(Apeldoorn, mei 2022)