“Hey pascal, bedankt voor alle mooie lessen die we samen hebben gehad. Ik heb me bij jou in de auto altijd veilig gevoeld tijdens het lessen. ” ~ Daniël

Een compliment vind ik het wel als je in een gezin meerdere gezinsleden rijlessen mag geven. Zo is dat ook bij Daniël gegaan. Na de rijlessen van zijn zus verzorgd te hebben, vond ik het erg leuk dat ik gebeld werd met de vraag of Daniël bij mij kon komen rijden. Dat is toch gewoon super leuk!

Aan het begin van de rijopleiding was het natuurlijk best even wennen, maar het lessen verliep bij Daniël soepel en kon je examen aangevraagd worden. Na een mooie rit heeft hij dan ook zijn rijbewijs behaald.

Daniël voor de lesauto

 

Gefeliciteerd

“Daniël, ik wil je bedanken voor de leuke lessen en veel veilig kilometers gewenst!”

Referentie

Ik heb van Daniël een mooie referentie gekregen die ik graag met jullie deel.

“Hey pascal, bedankt voor alle mooie lessen die we samen hebben gehad. Ik heb me bij jou in de auto altijd veilig gevoeld tijdens het lessen. Je zorgt ervoor dat het gezellig is en ik gewoon met een fijn gevoel kan leren auto rijden. Je advies is altijd goed en je laat ook weten wanneer je iets goed doet wat ook erg fijn is. Ik ga nu lekker de weg op en nog heel veel succes met de verdere lessen!”

(Apeldoorn, mei 2022)