Pascal blijft altijd heel rustig waardoor jezelf ook rustig blijft en goed kan nadenken.
~ Gerwin ~

“Hij heeft gevoel voor autorijden”.

Gerwin is een rustige jongen die gevoel heeft voor autorijden. Daarnaast was het ook altijd gezellig. Hij heeft met 37 lessen zijn rijbewijs in één keer gehaald, een snelle leerling dus. Het is een punctuele jongen, hij was altijd snel bij de auto als ik voor de deur stond. Ook wist hij goed op moeilijke situaties in te spelen. Voor de bijzondere manoeuvres draaide hij zijn hand niet om, dit vond hij leuk om te doen. Aan het einde van een mooie examenrit kreeg hij de gewenste uitslag: geslaagd!

2todrive

Gerwin moet nog een paar maanden rijden onder begeleiding aangezien hij 17 jaar oud is. Als beginnend bestuurder kan hij na het rijexamen tot zijn achttiende jaar extra rijervaring opdoen. Daarna mag hij zelfstandig de weg op. Meer hierover lees je op 2toDrive.

Gefeliciteerd

‘Gerwin, bij deze wil ik je nogmaals van harte feliciteren. Ik wens je heel veel veilige kilometers toe’.

Referentie

Van Gerwin heb ik een mooie referentie ontvangen, waar ik erg blij mee ben:

 “De rijlessen waren zeer leerzaam. Pascal blijft altijd heel rustig waardoor jezelf ook rustig blijft en goed kan nadenken. Op de nodige momenten is hij streng, maar dat hoort erbij. Kortom een goede rijschool met een leuke rij-instructeur!”

Groetjes, Gerwin
(Apeldoorn, januari 2017)