Afgelopen jaar heeft Rijschool Pascal Holthuis zich bijgeschoold in het lesgeven aan kandidaten met Autisme of ADHD. Op sommige momenten kunnen deze mensen namelijk wel wat extra aandacht gebruiken.

Denk je dat het voor jou lastig is om je rijbewijs te halen door je Autisme of ADHD, maar zou je wel graag auto willen leren rijden? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Dat je Autisme of ADHD hebt, betekent niet dat je minder goed zou kunnen autorijden. Alleen kan het soms wat meer moeite kosten doordat je veel informatie tegelijkertijd moet verwerken.

Overgevoelig voor prikkels

Wellicht merk je dat je overgevoelig bent voor bepaalde prikkels of dat je moeite hebt met het schakelen van de ene situatie naar de andere. Dit kan ook gelden voor als je ADHD hebt. Je hebt moeite met concentratie en kan soms impulsief handelen. Toch is het niet nodig dat deze problemen je beperken in het autorijden. Zolang je maar op de juiste manier begeleid wordt tijdens het lessen. Ik help je daar graag bij!

Individuele auto theorieles

Misschien vind je het oefenen van je theoriestof ook best wel pittig. Als je behoefte hebt om ook je theorie met rust en aandacht door te nemen, bied ik graag de hulp die jij hier in nodig hebt. Samen kijken we dan naar wat het beste werkt voor jou.

Kennismakingsles

Ik kan me voorstellen dat je eerst graag een kennismakingsles inplant om te kijken of dit is wat bij jou past. Dit kan uiteraard in een proefles, op iedere gewenste locatie. Voorafgaand doen we dan een intake waarbij ik het fijn vindt dat een van je ouders/verzorgers aanwezig is. Zo kunnen we samen een plan van aanpak maken.

Erkend rij-instructeur

Rijschool Pascal Holthuis is officieel erkend als gespecialiseerde rijschool. Hiervoor draag ik het kwaliteitskeurmerk van Spectrum Nederland. Daarnaast kun je mij vinden op de website van Rijles en Autisme.

Meer informatie?

Voor nog meer informatie rondom deze speciale rijlessen ga je naar de pagina hierover.