Tijd

Twee maanden geleden startte mijn uitdaging als rijschoolhouder. Na meer dan een half jaar naar school te gaan alle toetsen en praktijkexamens, gelukkig, in 1x te halen, kon ik op 5 augustus mijn eerste rijles verzorgen. Wat was en ben ik super blij dat ik deze stap heb gezet. Heerlijk om de auto de garage uit te rijden het dakbord te plaatsen en dan op weg te gaan naar jullie, mijn leerlingen.

De stap die ik gezet heb van timmerman naar rijinstructeur bevalt mij erg goed. Het is het sociale contact tijdens het geven van autorijlessen dat mij erg aanspreekt. Het werken met mensen, daar lag mijn hart en ligt mijn hart! Kennis overbrengen, uiteraard met elkaar spreken over dagelijkse zaken en elke les een stap te zetten richting het rijbewijs!

RijschoolPascalHolthuis

Ontspannen sfeer

Tijdens mijn auto rijlessen kan ik voor een ontspannen sfeer zorgen. Uiteraard is het serieus op de momenten dat dit nodig is. Ik vind het super om met jonge mensen samen te werken. Een voordeel is dat mijn leerlingen altijd dezelfde rijinstructeur hebben en wat ik ook merk is dat mijn BMW echt wel helpt om de keuze te maken om bij Rijschool Pascal Holthuis te gaan rijden.

Om mijn leerlingen zo goed mogelijk van dienst te zijn, worden de lessen online samen of door de leerling zelf gepland. Mijn leerlingen kunnen in een afgeschermde omgeving zelf lessen inplannen en via iDeal betalen. Voor mij gaat veiligheid boven alles. Van contant geld is geen sprake. Wil je niet een lespakket afnemen, maar gaat je voorkeur uit naar losse autorijlessen dan kan dat ook.

Opfris rijles ipv hele curusus

Gelukkig kan ik ook mensen helpen die af en toe rijden, of moeite hebben met bepaalde bijzondere verrichtingen. Er zijn mensen die weinig rijden. Op het moment dat ze dan een vriend of familielid verder weg willen bezoeken moeten ze toch de snelweg op. Het is dan lastig om het rijden weer op te pakken. Voor oudere mensen kunnen de snel veranderende regels in het verkeer een reden zijn om een (opfris)les of cursus te nemen.

Extra cadeau

Op het moment dat jij als leerling een nieuwe klant aanbrengt, krijgt hij of zij een gratis les.