“Rijschool Pascal Holthuis was echt altijd op tijd voor de autorijlessen.
Dit hoor ik wel eens anders om mij heen.” ~ Mats

De lessen waren leerzaam en ook altijd gezellig

…Het was voor Mats even wennen aan de auto. Het moment is daar om te starten met autorijlessen en dan wil je het ook graag goed doen. In de rijopleiding werd er door Mats goed opgelet. Wij namen de tijd om de stof goed door te nemen en uiteraard veel rijden en oefenen in de praktijk. Mats je bent een mooie rustige rijder en wij hebben al mooi wat kilometers kunnen maken tijdens de ritjes van Apeldoorn naar Hoog-Soeren en weer terug.

Zelf autorijlessen kunnen plannen in onze online planningsapplicatie en overleg via de WhatsApp is de uitkomst voor de meeste leerlingen, in dit geval ook voor Mats. Even afstemmen omdat lestijden gewijzigd zijn of even niet rijden omdat de studie het gewoon niet toeliet in relatie met drukke toetsweken etc. Mats was enigszins verbaasd dat hij geslaagd was en zei; “Zet mij maar af bij de sportschool, maar het is wel echt zo he? Ik ben gewoon geslaagd!” 

Gefeliciteerd ‘Mats, nogmaals van harte gefeliciteerd. Zoals gezegd: wij wensen je heel veel veilige kilometers!’.

PascalHolthuis_Mats

Referentie

Van Mats heb ik een mooie referentie ontvangen, die wij graag met jullie willen delen:

Ik heb een goede ervaring met deze rijschool gehad. De lessen waren leerzaam en ook altijd gezellig. Ook was de ondersteuning goed, zo heb ik altijd goed antwoord gekregen op al mijn vragen en werd ik op een positieve manier geholpen als het even wat minder ging. De weg naar het examen was goed en rustig opgebouwd. Ik zal deze rijschool zeker aan vrienden en familie aanraden. Tot slot vraag ik me nog wel af hoe het kan dat Pascal na al mijn lessen  altijd precies tot op bijna de seconde  op tijd is gekomen.

~ Mats – geslaagd juni 2016, Apeldoorn