“Pascal is er gelijk om je je vertrouwen meteen weer terug te geven!” ~ Bianca

Rustige opbouw

Na een pauze is onze eerste leerling geslaagd en wat ben ik trots op haar. Bianca was de eerste leerling die bij mij begonnen is, ze heeft toen een mooi tijdje lessen gevolgd maar moest wegens omstandigheden stoppen.

Twee jaar later is ze toch weer begonnen. Op haar verzoek hebben we de lessen rustig opgebouwd en de tijd genomen. Bianca kon wel rijden maar daar moest ze zelf wel vertrouwen in krijgen. Door het besluit een Tussentijdse Toets en een Faalangstexamen te doen ging ook Bianca rustig het examen in.

Bij de uitslag geslaagd kon ze niet geloven dat ze geslaagd was.

Gefeliciteerd

‘Bianca, nogmaals van harte gefeliciteerd. Zoals gezegd: wij wensen je heel veel veilige kilometers!’.

RijschoolPasalHolthuis_Bianca1

Referentie

Pascal Holthuis is een zeer fijne autorijschool, Hij neemt echt de tijd voor je om alles uit te leggen en je volledig de ruimte te geven om alle bijzondere verrichtingen te laten oefenenen. Net zo lang tot je het snapt en je alles volgens de verkeersregels uitvoert. Tijdens de ritten is het gezellig en rustig en dat is gewoon heel fijn als je een faalangst hebt.

Ik zou echt iedereen aanraden bij Pascal te gaan lessen, zeker als je plezier in het rijden wil hebben. Als het toch even een dag iets minder gaat voor je gevoel is Pascal er gelijk om je je vertrouwen meteen weer terug te geven! Pascal bedankt voor de fijne lessen en al je geduld.

~ Bianca, mei 2016