“Om een lang verhaal kort te maken, een aanrader voor iedereen die op een goeie manier zijn rijbewijs wilt halen!” ~ Jordi

Van Zeewolde naar Apeldoorn

De autorijlessen zijn wij gestart in Zeewolde. Jordi wilde heel graag bij mij rijden, als oom dan een ‘eer’ om dit te verzorgen. Het was hiermee wel gewenst om echt uren achter elkaar te rijden. Jordi kwam voor zijn rijopleiding naar Apeldoorn en reed dan vaak ca. 4 lesuren.

Gevoel voor autorijden

Vanaf de start van de opleiding liet Jordi zien dat hij gevoel had voor het autorijden. De stof werd goed opgepakt.
Wat wel een aandachtspunt was, was het kijken. In de rijopleidingen ervaren wij wel vaker dat dit een belangrijk aandachtspunt is. Het over de schouder kijken, wordt vaak als wat ’too much’ ervaren, maar het is zo vreselijk belangrijk. Gelukkig pakte Jordi het in zijn examen wel goed op.

Kijktechniek

Het toepassen van kijktechnieken tijdens het autorijden is een onmisbaar onderdeel in het verkeer. Ook tijdens het rijlessen of afrijden gedurende een rijexamen voor het autorijbewijs categorie B ligt de nadruk op “kijktechnieken autorijden” in verschillende verkeersomstandigheden hoog. Begrijpelijk het vormt namelijk een ruggengraat als basis voor een veilig rijgedrag voor de automobilist en mede weggebruiker in het verkeer. Lees meer…

Gefeliciteerd

‘Jordi, nogmaals van harte gefeliciteerd. Zoals gezegd: wij wensen je heel veel veilige kilometers!’.

RijschoolPascalHolthuis_Jordi

Referentie

Van Jordi heb ik een mooie referentie ontvangen, die wij graag met jullie willen delen:

Een hoop leuke en natuurlijk vooral leerzame lessen achter de rug bij Rijschool Pascal Holthuis. Pascal heeft alles haarfijn uitgelegd op een rustige manier. Hij hielp mij bij de momenten dat het nodig was in het verkeer en hij hield bij mij de motivatie erin tijdens de lessen. Pascal was zelf ook altijd stipt op tijd en houdt zich dus ook gewoon goed aan zijn afspraken.
Om een lang verhaal kort te maken, een aanrader voor iedereen die op een goeie manier zijn rijbewijs wilt halen!