“Toen ik naar een rijschool zocht vond ik het belangrijk dat ik rijles kreeg van een kwalitatief goede instructeur die tevens een beetje gevoel voor humor had, maar op de juiste momenten streng kon zijn. Deze punten heb ik zeker teruggevonden in de lessen van Pascal!” ~ Daan

“Trots dat ik nu de weg op mag”

…Daan had zin om te starten met het volgen van autorijlessen. De tussenuren op school werden goed benut door autorijlessen te plannen. Het gevoel voor het autorijden was er vanaf het begin. Helaas mocht Daan niet in één keer slagen, de snelheid zat er net iets te veel in. Gelukkig had hij dit bij het tweede examen beter onder controle, ook tijdens de spannende situatie van het examen. De bijzondere verrichtingen en de snelweg gingen volledig ‘volgens het boekje’. Mijn complimenten!

Gefeliciteerd

‘Daan, nogmaals van harte gefeliciteerd. Zoals gezegd: wij wensen je heel veel veilige kilometers!’.

RijschoolPascalHolthuis_Daan_2

Referentie

Van Daan heb ik een mooie referentie ontvangen, die ik graag met jullie wil delen:

Beste Pascal,

Toen ik naar een rijschool zocht vond ik het belangrijk dat ik rijles kreeg van een kwalitatief goede instructeur die tevens een beetje gevoel voor humor had, maar op de juiste momenten streng kon zijn. Deze punten heb ik zeker teruggevonden in de lessen van Pascal! Een keer toen ik even mijn dag niet had zette hij me langs de kant en zei hij: “Daan, waar ben je nou eigenlijk mee bezig?”. Er volgde een goed gesprek en daarna ging het rijden weer veel beter! Ook gaf hij me heel veel vertrouwen toen ik voor mijn eerste rijexamen gezakt was. Dat vertrouwen maakte het tevens dat ik de tweede keer wel slaagde. Pascal is geduldig, heeft gevoel voor humor en is kwalitatief zeker een goede instructeur. Kortom, een aanrader!

~ Daan – geslaagd juli 2016, Apeldoorn