Rijschool Pascal Holthuis bestaat vrijdag 3 jaar (5 aug. 2016)

Wij bedanken onze leerlingen en ouders voor het vertrouwen en de mogelijkheid om onze rijschool elke dag weer op de weg te zien. Met veel plezier stap ik elke dag in de auto om jullie te begeleiden en op te leiden tot volwaardige bestuurders van een auto.

Wij zijn blij met familieleden, kennissen en oud-leerlingen die ons voorstellen bij nieuwe leerlingen. Jullie helpen toch altijd wel weer om te kijken of er iemand in jullie omgeving is die ook wil starten met autorijlessen! Of op een verjaardag komt het te sprake waar je aan het lessen bent. Rij je bij mij en draag je iemand aan, dan kan je zelfs een gratis les ‘verdienen’!

Ook zijn wij frequent te vinden op social media. Zo wordt er op onze site ca. twee wekelijks een blog beschreven en zijn wij dagelijks te vinden op Twitter, Facebook, LinkedIn en Instagram. Heb je onze berichten al eens gezien en/of gevolgd?

Cadeautje van de Rijschool

Weet dat als je in de week van 5 augustus 2015 je aanmeldt voor een autorijopleiding (minimaal 10 autorlijssen) je
30 minuten extra in je kennismakingsles ontvangt (dus ipv 50 min. -> 80 min). Klik hier om je in te schrijven.

Langwerpig_2

2016-2017

Op naar een nieuw jaar met nieuwe kansen en uitdagingen! Wij kijken er naar uit. Afgelopen jaar zijn wij aanwezig geweest tijdens een aantal events in en rond Apeldoorn. Is er in 2017 nog een event waar je ons wilt tegenkomen? Dit jaar hebben wij een bijdrage verleend aan een remproef demo in de wijk en waren wij een dag aanwezig om voor jongeren met een beperking een autorijles te verzorgen. Het lijkt ons een uitdaging om op scholen te ondersteunen bij Verkeersveiligheidslessen om meer inzicht te geven in de verkeersregels.

Wat ons erg leuk lijkt is om een bijdrage te verlenen aan veiligheidstrainingen of lessen op scholen.  Tevens volgen wij onze bijscholingen om up-to-date te blijven rondom de ontwikkelingen in ons vak.