Pascal geeft erg geduldig en kalm les en neemt alle tijd die nodig is om je iets bij te brengen. ~ Niels

Op naar Leiden met mijn Rijbewijs

Voor de vakantie naar Leiden wilde Niels zijn rijbewijs halen, dat is gelukt! Wat voor mij als rijinstructeur prettig is, is als de leerling op het afgesproken moment gereed staat. Vaak heb je dag zo gepland dat je van de ene naar de andere leerling rijdt en als je dan continu een paar minuutjes later bent, is dat gewoon voor iedereen vervelend. Niels kon zelf gewoon niet geloven dat hij geslaagd was. “Echt, ben ik geslaagd?” Niels, je had een keurige examenrit. Je was goed geconcentreerd houd je concentratie ook goed vast als je zelf het verkeer in gaat. Succes met je studie!

Gefeliciteerd

‘Niels, nogmaals van harte gefeliciteerd. Zoals gezegd: wij wensen je heel veel veilige kilometers!’.

RijschoolPascalHolthuis_Niels

Referentie

Van Niels heb ik een mooie referentie ontvangen, die ik graag met jullie wil delen:

Beste Pascal,
Ik heb ongeveer een half jaar lang les gevolgd bij Pascal en dat is me enorm bevallen. In de auto was het vaak erg gezellig maar er was wel de hele tijd een leersfeer aanwezig. Pascal geeft erg geduldig en kalm les en neemt alle tijd die nodig is om je iets bij te brengen. Dit alles terwijl hij een positieve en enthousiaste houding heeft. Ik ga nu met veel zelfvertrouwen de weg op dankzij de lessen van Pascal.

Niels,
(Apeldoorn, augustus 2016)