Ik ben blij dat ik heb gekozen voor Rijschool Pascal Holthuis In 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen om mijn rijbewijs te halen, en zou ook geen andere rijschool gewild hebben. En daar bovenop ben ik voor alles ook nog eens in 1 keer geslaagd. Pascal Holthuis is echt een top rijschool!

“Yes, in 1 keer geslaagd, trots op onze samenwerking”

Shannon was aan het begin een beetje introvert, maar dat veranderde al snel in een gezellige vlotte en spontane leerling. Het autorijden had ze vrij snel onder controle.  Shannon was leergierig en wilde na een korte uitleg graag direct zelf aan de slag. Er was zichtbaar plezier tijdens de lessen. Gelukkig was afspraak ook afspraak en hebben wij nooit op elkaar hoeven te wachten. Tijdens het praktijkexamen was er zeker sprake van een gezonde spanning, maar Shannon was er oprecht helemaal klaar voor. De examenrit was er een uit het boekje, mijn complimenten.

RijschoolPascalHolthuis_Shannon

Gefeliciteerd

Shannon, langs deze weg ook nogmaals van harte gefeliciteerd. Zoals gezegd: wij wensen je heel veel veilige kilometers!’.

Referentie

Van Shannon heb ik een mooie referentie ontvangen, die wij graag met jullie willen delen:

Beste Pascal,

Bij Rijschool Pascal Holthuis heb ik altijd met plezier gereden, ik voelde me direct op m’n gemak. Je was geduldig tijdens het rijden en had begrip voor alles. Wanneer het eventjes wat minder ging gaf je mij altijd de tijd om de draad weer op te pakken, en wanneer het goed ging liet je dit ook duidelijk weten. Ik ben blij dat ik heb gekozen voor Rijschool Pascal Holthuis om mijn rijbewijs te halen, en zou ook geen andere rijschool gewild hebben. En daar bovenop ben ik voor alles ook nog eens in 1 keer geslaagd. Pascal Holthuis is echt een top rijschool!

Groetjes, Shannon
(Apeldoorn, augustus 2016)