“Tijdens de opleiding gaf je mij het vertrouwen om te leren autorijden. Daarnaast ben je zeer georganiseerd en blijf je rustig! Je gaat met veel toewijding voor je student. Dank je wel voor alles.” ~ Blaise

Veel geleerd en een prettige sfeer

Blaise kwam bij mij nadat hij bij een andere rijschool al lessen had gevolgd en ook al examen had gedaan. Hij kon het zelf niet zo goed onder woorden brengen, maar het gevoel en vertrouwen was hij bij deze autorijschool verloren. Samen met Blaise hebben wij een ‘kennismakingsles’ gereden om te kijken of er tussen ons een ‘klik’ was om samen de vervolglessen te gaan plannen. Na de ‘kennismakingsles’ sprak Blaise het vertrouwen uit en zijn wij samen aan de slag gegaan. Blaise is een spontane en vriendelijke man. Omdat voor Blaise het rijbewijs echt een heel belangrijk stukje papier is, voor zijn zakelijke en privé leven, liet hij ook elke les zien hoe graag hij het autorijden onder de knie wilde krijgen.

“Autorijden kan je niet uit je hoofd leren, je moet leren volgens de verkeersregels te rijden.”

Blaise nam zijn lessen in eigen tijd helemaal door en als het nodig was reed hij de ritten zelfs met de fiets nog extra om te zien waar het goed of beter kon gaan. Wij zijn ook echt aan de slag gegaan met het rijden volgens de verkeersregels. Blaise wilde het liefst alle situaties onthouden, maar dat kan helaas niet in het verkeer. Blaise leerde stapje voor stapje vooruit denken en plannen tijdens het autorijden.

Gefeliciteerd

‘Blaise, nogmaals van harte gefeliciteerd. Zoals gezegd: wij wensen je heel veel veilige kilometers!’. Ik wil je ook onwijs bedanken voor de persoonlijke kaart, die ik van je heb ontvangen. Dank je wel voor de complimenten.

RijschoolPascalHolthuis_Blaise

Referentie

Van Blaise heb ik een mooie referentie ontvangen, die ik graag met jullie wil delen:

Beste Pascal,

Het is mijn  een genoegen om Rijschool Pascal Holthuis aan te bevelen voor iedereen die auto wil leren rijden om het praktijkexamen te halen. Pascal, je bent een heel aardige man. Je bracht mij vaak op mijn gemak. Tijdens de opleiding gaf je mij het vertrouwen om te leren autorijden. Je bent zeer georganiseerd en je blijft altijd rustig! Voordat ik bij je kwam auto rijden, had ik een andere rijinstructeur buiten Apeldoorn, maar je bent echt oprecht niet te vergelijken met andere rijinstructeurs. Je werkt vol toewijding als rijinstructeur. Dank je wel voor alles.

~ Blaise – geslaagd augustus 2016, Apeldoorn