“Doordat Pascal rustig is, alles goed uitlegt krijg je steeds meer vertrouwen tijdens het autorijden.” ~ Freek

De lessen waren leerzaam en ook altijd gezellig

Zes jaar geleden was Freek gestart met autorijlessen, maar na een periode van lessen en een examen is hij destijds gestopt. Samen hebben wij de draad opgepakt. Freek was uiterst leergierig, wat alleen maar ten goede komt aan je lesprogramma. Waren de antwoorden die ik gaf niet duidelijk, dan bleef hij net zo lang vragen tot de situatie of handeling voor hem duidelijk was. Samen hebben wij veel tijd gestoken in de voertuigbeheersing. 

Het moment van examen is voor veel leerlingen erg pittig. Je kunt in je hoofd nog zo veel willen voorbereiden, maar wat je tegen komt tijdens je examenrit vraagt veel rust en ervaring om op het moment suprême te anticiperen op het verkeer en dat kan je alleen maar creëren door heel veel gereden en geoefend te hebben.

Gefeliciteerd Freek, nogmaals van harte gefeliciteerd. Zoals gezegd: wij wensen je heel veel veilige kilometers!’.

rijschoolpascalholthuis_freek

Referentie

Van Freek heb ik een mooie referentie ontvangen, die wij graag met jullie willen delen:

Dankzij Pascal heb ik naar jaren eindelijk mijn rijbewijs weten te halen. Doordat Pascal rustig is, alles goed uitlegt krijg je steeds meer vertrouwen tijdens het autorijden. Nadat ik twee keer gezakt was heeft Pascal op goede wijze bij mij de moed er weten in te houden, waardoor ik ben geslaagd! 🙂 Pascal, bedankt voor je hulp!

~ Freek Hogeboom – geslaagd september 2016, Apeldoorn