Ik heb veel geleerd en ga zelfverzekerd de weg op. Bedankt voor alles.“. ~Daniëlle~

“Geslaagd, ik ga zelfverzekerd de weg op.”

Danielle was een leerling die al snel wist hoe ze met de auto om moest gaan.  Ze wilde zelf graag sneller haar rijbewijs halen, maar een blessure aan haar knie gooide even roet in de opleiding. Na een herstelperiode weer snel in de auto en verder met de opleiding. Altijd weer een cadeautje als een leerling na een mooie examenrit haar rijbewijs weet te behalen!

Gefeliciteerd

Daniëlle, langs deze weg ook nogmaals van harte gefeliciteerd. Zoals gezegd: ik wens je heel veel veilige kilometers!’.

Referentie

Van Daniëlle heb ik een mooie referentie ontvangen, die ik graag met jullie wil delen:

Beste Pascal,

“Bij jou lessen was erg leuk en gezellig. Je nam de tijd voor me en als ik iets niet begreep, kreeg ik een rustige uitleg als het nodig was gewoon nog een keer. Ik heb veel geleerd en ga zelfverzekerd de weg op. Bedankt voor alles.”.

Groetjes, Daniëlle
(Apeldoorn, augustus 2018)