“Pascal geeft tijdens de lessen een goede uitleg.” ~ Eelco ~

“Heel erg bedankt voor de goede begeleiding”

Eelco is een zeer rustige jongen die altijd veel zin had om te lessen. Met stapjes kreeg Eelco het autorijden steeds meer onder de knie! Een bijzondere verrichting zoals parkeren ging altijd perfect en Eelco parkeerde de auto altijd goed en strak in het vak. Dat is erg knap.

Buiten de serieuze lessen om, hadden we het ook altijd gezellig met een praatje en een grapje. Eelco had al een auto dus hij had een mooie motivatie om te slagen, want voorlopig mocht hij alleen nog maar kijken naar zijn auto ????.

Het was een mooie, zonnige dag om een examenrit te maken. Het mooie weer was een voorbode voor zijn examenrit. Het was namelijk een mooi en strak examen en hij kreeg na zijn rit groen licht van de examinator om de weg op te gaan.

Nog even een paar dagen wachten op je rijbewijs Eelco en dan mag jij eindelijk in je eigen auto zelfstandig de weg op!

Gefeliciteerd

“Eelco ik wens je veel plezier met je auto en veel veilige kilometers.”

Referentie

Ik heb van Eelco een leuke referentie mogen ontvangen:

“Beste Pascal,

Vandaag was het dan zover, ik mocht afrijden na een leuke tijd lessen bij Rijschool Pascal Holthuis. En ja hoor, na een zeer goede rit met de examinator kon ik de hand schudden en ben ik geslaagd. Hierbij wil ik Pascal vriendelijk bedanken voor de goede begeleiding van de rijlessen en alle kennis.”

Groetjes, Eelco
(Apeldoorn, juli 2019)