“Pascal stelt je tijdens het autorijden op je gemak!” ~ Thom ~

“Pascal heeft leuke humor, hierdoor waren de lessen nooit saai!”

Zoals vele leerlingen vond Thom het autorijden in het begin ook een beetje spannend. Thom was namelijk erg leergierig en wilde het daarom al vanaf dag één direct goed doen. Een mooie instelling om de eerste rijles mee te starten! Thom kwam er al snel achter dat wanneer hij ontspannen in de auto stapte, het autorijden meteen een stuk soepeler ging. De lessen waren altijd erg gezellig en een muziekje zachtjes op de achtergrond mocht ook zeker niet ontbreken.
Tijdens het lessen zag je Thom groeien en hij kreeg de auto steeds meer onder controle. Dit soort ontwikkelingen zijn altijd mooi om te zien! Met een gezonde spanning ging Thom naar het examen en na een nette examenrit heeft Thom zijn rijbewijs gehaald!
Met de mooie zomerdagen in het vooruitzicht heeft Thom op een mooi moment zijn rijbewijs gehaald en kan hij nu ook zijn vrienden naar verschillende plekken brengen!

Thom geslaagd!

Gefeliciteerd

‘Thom, via deze weg wil ik je nogmaals vele veilige kilometers en veel plezier met je rijbewijs wensen.”’

Referentie

Van Thom heb ik een leuke referentie ontvangen, deze wil ik graag met jullie delen:

“Beste Pascal,

Veel vrienden van mij die hun rijbewijs al hadden gehaald zeiden tegen mij: Na een tijdje ben je er helemaal klaar mee, (met de lessen) heb je er geen zin meer in en wordt het saai. Dan is het echt afwachten totdat je je rijbewijs hebt.
Maar als ik heel eerlijk ben heb ik bijna nooit opgekeken tegen de lessen of dat ik het saai vond.
Ik heb bij Pascal altijd met veel plezier auto gereden. Hij heeft namelijk veel humor, houdt van een muziekje in de auto, stelt je op je gemak maar bereid je voornamelijk goed voor om later zelfstandig de weg op te gaan.
Dus Pascal nog heel erg bedankt!”

Groetjes, Thom
(Apeldoorn, juni 2019)