Pascal Holthuis is heel geduldig en neemt alle tijd met je die je nodig hebt. Hij motiveert door vaak positieve dingen te benoemen en geeft je een geruststellend gevoel in de auto
~ Any ~

“Het leukste is als hij met zijn favoriete hits keihard meezingt in de auto.”

Wat een doorzetter ben je. Het autorijden werd door in het begin niet gezien als ‘hobby’, maar als ‘moeten’. Gelukkig zette je goed door en kwam het gevoel van autorijden. De beheersing voelde je, je zag steeds beter wat je aan het doen was. Je kreeg steeds meer plezier in het autorijden. Na een mooie en rit wist je jouw rijbewijs te behalen.

Gefeliciteerd

‘Any, van harte gefeliciteerd. Veel veilige kilometers gewenst!’

Referentie

Van Any heb ik de volgende referentie ontvangen:

“Ik ben begonnen en geëindigd bij Pascal en nooit heb ik eraan gedacht bij een ander lessen te gaan nemen. In het begin was het best pittig, maar Pascal heeft me er doorheen gesleept. Hij is heel geduldig en neemt alle tijd met je die je nodig hebt. Hij motiveert door vaak positieve dingen te benoemen en geeft je een geruststellend gevoel in de auto.

Daarnaast is het ook gewoonweg heel gezellig met hem in de auto en kun je altijd met hem lachen. Het leukste is als hij met zijn favoriete hits keihard meezingt in de auto.”

Groetjes, Any
(Apeldoorn, aug 2018)