Hij legt ontzettend fijn uit en je hoeft zeker niet bang te zijn om dingen te vragen. ~ Feeke ~

“Het is ontzettend leerzaam geweest, maar het ging altijd op een plezierige manier”

Feeke is ook zoals de meeste leerlingen blanco begonnen met lessen.
Gelukkig pakte zij het lekker op en konden we al snel het autorijden onder de knie krijgen. Met een kleine tussenstop om eerst school goed af te ronden heeft Feeke haar rijbewijs in 1 keer weten te behalen.

Gefeliciteerd

Feeke, nogmaals gefeliciteerd en veel veilige kilometers!’

Referentie

Van Feeke heb ik een mooie referentie ontvangen, waar ik erg blij mee ben:

 “Ik heb mijn tijd bij Pascal zijn rijlessen als heel leuk ervaren. Het is ontzettend leerzaam geweest, maar het ging altijd op een plezierige manier. Hij legt ontzettend fijn uit en je hoeft zeker niet bang te zijn om dingen te vragen.

Ik ben er helemaal klaar voor om de weg op te gaan ;)”

Groetjes, Feeke
(Apeldoorn, augustus 2018)