“Elke rijles was bij Pascal een feest!” ~ Anne

“Ik keek er elke rijles weer naar uit om bij hem in de auto te stappen!”

Anne is een leerling die eerst heeft gestudeerd. Na het behalen van haar studie vond ze het tijd voor haar rijbewijs. Want eerder had ze hem toch niet nodig. Zoals ze zelf aangaf, het was tijd om volwassen te worden en daar hoorde het behalen van een rijbewijs ook bij. Zo kwam Anne ook bij mij over. Ze was gemotiveerd om haar rijbewijs te halen. Je herkende dit door haar constante plannen van lessen en haar motivatie om ervoor te gaan. Ze stond namelijk altijd al klaar om in te stappen en direct te kunnen beginnen met haar autorijlessen.

Tussendoor is Anne nog op vakantie naar Italië geweest en was ze vlak daarna klaar om af te rijden. Het was een nette rit en daarom kreeg Anne na het rijden van haar examenrit een hand van de examinator en heeft ze haar rijbewijs gehaald. Wie weet kan Anne dus volgend jaar ook zelf achter het stuur zitten wanneer ze op vakantie gaan.

Anne naast de auto van Rijschool Pascal Holthuis

Gefeliciteerd

“Anne, gefeliciteerd met het behalen van je rijbewijs!”

Referentie

Van Anne heb ik een positieve referentie mogen ontvangen. Deze deel ik graag met jullie!

“Beste Pascal,

Elke rijles was bij Pascal een feest. Ik keek er steeds weer naar uit om bij hem in de auto te stappen. Door Pascal zijn duidelijke uitleg, geduld en gevoel voor humor voelde ik mij erg op mijn gemak bij hem. Ook heeft Pascal het beste met je voor, zo zal hij je nooit langer laten lessen dan nodig is. Ten slotte is Pascal erg flexibel en begripvol voor je persoonlijke situatie. Ik heb echt een prettige band opgebouwd tijdens de rijlessen en ik voelde mij dan ook zeker niet één van de zoveel leerlingen.”

Groetjes, Anne
(Apeldoorn, september 2019)