“Door supergoede begeleiding heb ik mijn rijbewijs gehaald” ~ Yoni

“Pascal blijft altijd geduld hebben en in je geloven”

Yoni is een leerling die al langere tijd bij de rijschool staat ingeschreven. Door privé-omstandigheden is hij er namelijk een tijdje tussenuit geweest. Ondanks dat had Yoni het autorijden iedere keer snel onder controle. Na het behalen van zijn theorie was Yoni snel klaar voor zijn praktijkexamen! We hebben samen de puntjes op de i gezet en toen was hij klaar om af te rijden.
Niet anders dan dat ik had verwacht, heeft Yoni een net praktijkexamen afgelegd met als resultaat het behalen van zijn rijbewijs.

Yoni naast de auto van Pascal Holthuis

Gefeliciteerd

“Yoni, na een mooi praktijkexamen kan je nu zelfstandig de weg op! Nogmaals gefeliciteerd!”

Referentie

Van Yoni heb ik een korte maar krachtige referentie mogen ontvangen die ik met jullie wil delen:

“Beste Pascal,

Zo, eindelijk heb ik het papiertje na 2,5 jaar door omstandigheden. Door heel veel geduld en supergoede begeleiding heb ik het rijbewijs toch gehaald.”

Groetjes, Yoni
(Apeldoorn, september 2019)