“Ik heb een leuke tijd gehad én ook nog eens in één keer geslaagd!” ~ Tamara

“Heerlijk, mijn rijbewijs is een feit”

…Tamara een dame die er naar uitkeek om te starten met haar rijlessen. In een mooie lijn in haar opleidingstraject hebben wij naar het praktijkexamen toegewerkt. Uiteraard was er gezonde spanning voor het examen, maar eenmaal op de weg verliep alles goed en rustig. Terug bij het CBR zei de examinator: ‘Je bent geslaagd. Ik heb geen opmerkingen’. Het praktijkexamen is en blijft een momentopname. In de lessen bereidt je alles voor, maar ja wat kunnen zich veel onverwachte situaties voor doen in het verkeer. Gelukkig voor Tamara een prachtig rijexamen met een positief resultaat.

Gefeliciteerd

‘Tamara, nogmaals van harte gefeliciteerd. Zoals gezegd: wij wensen je heel veel veilige kilometers!’.

PascalHolthuis-Tamara

Referentie

Van Tamara heb ik een mooie referentie ontvangen via Rijscholenkiezer, die wij graag met jullie willen delen:

Beste Pascal,

Mijn rijlessen bij jou waren altijd erg leuk. De sfeer in de auto was erg prettig, na enkele lessen ging de radio zachtjes aan en er werd vaak gelachen. Je gaf goeie instructies en als ik het even niet meer wist nam je de tijd om het nog eens door te nemen. Je geeft goeie tips en als ik iets goed deed, werd dat ook gezegd. Erg leuk! Je kon goed aanvoelen wanneer ik klaar was voor een nieuwe uitdaging. Ik heb een leuke tijd gehad én ook nog eens in één keer geslaagd! ~ Tamara – geslaagd 7 juli 2015
(Apeldoorn, augustus 2015)