Hiep, hiep, hoera Rijschool Pascal Holthuis bestaat vandaag 2 jaar (5 aug. 2015)

Wij bedanken onze leerlingen en ouders voor het vertrouwen en de mogelijkheid om onze rijschool elke dag weer op de weg te zien. Met veel plezier stap ik elke dag in de auto om jullie te begeleiden en op te leiden tot volwaardige bestuurders van een auto.

Zonder onze leerlingen geen nieuwe leerlingen. Jullie helpen toch altijd wel weer om te kijken of er iemand in jullie omgeving is die ook wil starten met autorijlessen! Of op een verjaardag komt het te sprake waar je aan het lessen bent. Ook zijn wij frequent te vinden op social media. Zo wordt er op onze site twee wekelijks een blog beschreven en zijn wij dagelijks te vinden op Twitter, Facebook en Instagram. Heb je onze berichten al eens gezien en/of gevolgd?

Actie

Weet dat als je in de week van 5 augustus 2015 je aanmeldt voor een autorijopleiding (minimaal 10 autorlijssen) je niet 1, maar 2 autorijlessen gratis ontvangt. Klik hier om je in te schrijven.

PascalHolthuis_2jarig- jubileum

Ambities

Op naar een nieuw jaar met nieuwe kansen en uitdagingen! Wij kijken er naar uit.

Rijschool Pascal Holthuis heeft ambities waar wij hard mee aan het werk zijn. En waar de nodige aandacht de komende periode aan gegeven gaat worden. Zo gaan wij verschillende trainingen volgen en zijn wij straks ook buiten Apeldoorn te vinden! Wij houden jullie op de hoogte via onze kanalen.