“Hij neemt de tijd en geeft duidelijk uitleg, ik kijk met veel plezier terug op de autorijlessen!” ~ Lotte ~

Ik kijk met veel plezier terug op de autorijlessen

Lotte is een leerling die via haar vader, een echte BMW man, bij mij terecht is gekomen. Gelijk bij de eerste rijles vond Lotte het erg leuk en had het autorijden al snel onder controle. Helaas werd het examen van Lotte door de corona uitgesteld. Twee maanden later kon ze toch afrijden! Na een mooie rit mocht ze met het roze pasje trots de deur weer uitstappen. Dank je wel Lotte voor de leuke tijd en tot zwaaiends!

Gefeliciteerd

“Lotte, ik wil je middels deze weg nogmaals van harte feliciteren met het behalen van je rijbewijs. Ik wens je heel veel veilige kilometers en veel rijplezier!”

Referentie

Ik heb van Lotte een mooie referentie mogen ontvangen, deze wil ik graag met jullie delen:

Ik kijk met veel plezier terug op de autorijlessen bij Pascal. Hij neemt de tijd voor je, de uitleg is duidelijk en hij blijft rustig (ondanks soms wel eens rare manoeuvres van medeweggebruikers????). Daarnaast was het ook erg gezellig en hebben we veel gelachen. Jammer dat hij geen autorijlessen geeft voor rijbewijs E, met aanhanger. Ik kan Pascal zeker aanraden.”

Groetjes, Lotte
(Apeldoorn, 2020)