“Elke les was weer een feestje!” ~ Shakyra ~

De lessen zijn leerzaam en gezellig!

Shakyra is een meisje die echt vanaf het begin al wist wat ze aan het doen was. Na een paar lessen begon ze dit zelf ook in te zien en merkte je dit ook aan haar. Van twijfelen naar trots. Soms gaf ze aan dat ze twijfelde of ze het kon. Ik gaf aan dat ik er alle vertrouwen in had en haar reactie was dan erg leuk om te zien: “ooojaa, het lukt mij toch wel!”. Dit zijn altijd leuke momenten tijdens het lessen.

De lessen waren altijd erg gezellig en er viel nooit echt een stilte! Er was altijd wel iets te vertellen. Uiteraard wanneer wij extra focus op de weg moesten houden waren wij stil en geconcentreerd.

Tijdens het afrijden zelf was Shakyra goed geconcentreerd en had ze de focus op de weg. Hierdoor heeft ze haar examenrit keurig gereden en was de examinator ook meer dan tevreden!

Gefeliciteerd

“Shakyra, ik wens je nogmaals vele veilige kilometers en veel plezier met je rijbewijs!”

Referentie

Ik heb van Shakyra een leuke referentie ontvangen, nogmaals dank! Ik wil deze referentie ook graag met jullie delen:

“Al vanaf het eerste moment werd ik erg op mijn gemak gesteld door Pascal. Zeker met rijles nemen vond ik dat heel belangrijk. In het begin was ik erg onzeker maar hij gaf mij het vertrouwen dat ik het gewoon goed deed en echt wel kon rijden ????. Elke les was weer een feestje. Ik heb het erg naar mijn zin gehad. Dus Pascal, heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen!”

Groetjes, Shakyra
(Apeldoorn, 2020)