Origineel cadeau
Misschien ga je binnenkort lootjes trekken voor Kerst of Sinterklaas of misschien heb je dit al gedaan. Nu moet je natuurlijk nog een leuk en origineel cadeau bedenken om te geven. Geef dan eens rijlessen cadeau tijdens de feestdagen! Dit is een hartstikke leuke manier om iemand te verrassen.

Autorijlessen
Ben je een verlanglijstje aan het maken? Zet dan eens rijlessen op jouw lijstje. Of misschien heb je als (groot)ouder er al aan gedacht om rijlessen cadeau te geven aan je (klein)kinderen. Een fantastisch cadeau, want rijlessen kunnen kostbaar zijn.

Opfriscursus
Kan iemand om je heen wel een opfriscursus gebruiken? Ook dit kun je cadeau geven. Iemand heeft al een rijbewijs, maar heeft al geruime tijd niet gereden. De oorzaak kan zijn dat hij of zij geen auto heeft of niet zelfstandig durft te rijden. Het is ook mogelijk om een aantal vaardigheden te oefenen. Ik help je bijvoorbeeld bij de bijzondere verrichtingen zoals inparkeren, rijden op de snelweg, in- en uitvoegen etc. Zo kun je weer zelfverzekerd de weg op.

Cadeaubon
Kortom: een cadeaubon voor rijlessen is een hartstikke mooie gift. Je kunt deze zelf samenstellen. Na betaling van de factuur en opgave van het postadres, wordt de cadeaubon opgestuurd. Je kunt er ook voor kiezen om een kennismakingsles (waarde van €36,-) cadeau te doen. Worden er na de kennismakingsles minimaal 10 autorijlessen afgenomen, dan is de kennismakingsles gratis.

Vraag hier je cadeaubon aan!