“Ik ben blij met mijn keuze om mijn rijlessen bij Pascal te volgen”. ~ Pelle

“Na even een break had Pelle snel de draad weer opgepakt en was hij klaar voor het praktijkexamen.”

Corona en een opleiding brachten even een break in de rijopleiding van Pelle. Je komt dan terug en hebt dan gewoon je motorrijbewijs deze zomer wel gehaald. Door de ervaring op de weg en goede theoretische kennis heeft Pelle snel de draad weer opgepakt en kon toen op voor het praktijkexamen. Een nette rit was samen met het rijbewijs het resultaat waar wij voor gingen.

Pelle geslaagd. Pascal is erg gezellig en maakt de lessen leuk

 

Gefeliciteerd

“Pelle, via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de gezellige lessen en ik wens je veel veilige kilometers!”

Referentie

Van Pelle heb ik een mooie referentie ontvangen. Deze wil ik graag met jullie delen:

“Hoi Pascal hierbij mijn referentie.
Pascal is erg gezellig en maakt de lessen leuk. Je merkt dat hij veel ervaring heeft en je kan hem alles vragen. Het was over het algemeen een goede ervaring, ondanks corona. Ik ben blij met mijn keuze om mijn rijlessen bij Pascal te volgen”

(Apeldoorn, oktober 2021)