“Pascal is een enthousiaste instructeur die met plezier les geeft.”. ~ Danique

“Het was gaaf om te zien hoe snel jij de auto onder controle had!”

De eerste les van Danique was een echte verrassing. Voor mij vaak ook oprecht een leuke start van de rijopleiding. Het gebeurt eerlijk gezegd niet zo vaak meer. Hoe gaaf is het dan ook nog dat Danique snel de auto goed onder controle had. De lessen volgenden elkaar goed op en hoe gaaf: Na 27 rijlessen is Danique geslaagd voor haar rijbewijs.

Van een verrassing naar haar rijbewijs. Danique is geslaagd.

 

Gefeliciteerd

“Danique, via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de gezellige lessen en ik wens je veel veilige kilometers!”

Referentie

Van Danique heb ik een mooie referentie ontvangen. Deze wil ik graag met jullie delen:

“Mijn ervaring bij Pascal is zeer positief. Ik leerde niet alleen om auto te rijden, ik heb ook onwijs veel plezier gehad. Pascal is een enthousiaste instructeur die met plezier les geeft. Hij legt alles duidelijk uit maar laat het je ook zelf ondervinden (een goede leermethode!!). Ook vond ik het fijn dat er maar 1 instructeur is, zo blijf je bij 1 persoon die precies weet wat jouw sterke en zwakke punten zijn. De lessen waren dan ook daarop afgestemd. Ik heb genoten van mijn tijd bij Pascal en toen ik geslaagd was vond ik het stiekem toch een beetje jammer dat ik weg moest. Ik raad Pascal zeker aan. Ik heb zelf nog nooit een rijinstructeur gezien die zoveel passie uitstraalt voor zijn vak.”

(Apeldoorn, oktober 2021)