Eindelijk is het zover: je mag gaan leren autorijden. Maar dan moet je nog wel echt de boeken in om ook je theoriecertificaat te behalen. Dit certificaat moet je hebben voor je je praktijkexamen mag afleggen. Tijdens het theorie-examen voor de auto komen de verkeersregels, gevaarherkenning en je verkeersinzicht aan bod.

Moeite met theorieles

Weet je al van te voren dat je moeite hebt met doornemen van de theoriestof? Wellicht weet je niet goed waar je beginnen moet of zijn er bepaalde onderdelen waar je tegenaan blijft lopen. In dat geval kan het zijn dat je het prettig vindt om persoonlijk les van mij te krijgen.

Misschien heb je al één of meerdere pogingen gedaan om voor je theorie-examen te slagen. Steeds weer blijf je op hetzelfde onderdeel vast lopen. Weer nét niet geslaagd.. Ik begrijp volledig dat dit heel frustrerend kan zijn. Ik kijk graag eens over je schouder mee hoe je bijvoorbeeld een oefenexamen maakt. Aan de hand daarvan geef ik je tips hoe je dit beter kunt aanpakken.

1-op-1 auto theorieles

Samen bepalen wat het plan van aanpak wordt zodat je daarna alleen verder kan. Of de gehele theoriestof doornemen. Ik bied je graag de hulp die je nodig hebt. Alleen of samen met een klasgenoot, broer/zus of vriend. Je mag mij altijd vragen naar de mogelijkheden.

iTheorie

Hoe je je theorie leert hangt geheel af van wat jij zelf fijn vindt. Je kunt de theorie vanuit een boek leren, door middel van een CD of met behulp van een digitale opleiding. Deze laatste module, genaamd iTheorie, kun je via de rijschool bestellen. Dit is een complete theorie opleiding bestaande uit een compleet digitaal theorieboek, maar liefst 50 theorie-examens, lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms voor de praktijkles.

  • Compleet digitaal theorieboek met de 25 CBR hoofdstukken 
  • 25 deeltoetsen na elk hoofdstuk
  • 50 complete theorie-examens zoals bij het CBR
  • Lesfilms voor de gevaarherkenning
  • Instructiefilms voor de praktijklessen
  • Geschikt voor dyslexie: alles kan worden voorgelezen
  • Complete verkeersbordenbijlage
  • Geschikt voor auto, motor, bromfiets en brommobiel
  • Gratis herhalingscursus (alle theorie-examens nogmaals)

Via de ‘webwinkel’ kan je deze internet-opleiding en online examentraining kopen voor je autorijbewijs. Ik help je graag om tot een juiste keuze te komen. Eventueel kan ik meekijken met je vorderingen om je zo optimaal mogelijk te begeleiden.

Starten met je theorie?

Ik adviseer je om zo snel mogelijk met een theorieopleiding te starten. De kennis die je hier opdoet zorgt dat de praktijkopleiding nog soepeler zal verlopen. Na het behalen van het theoriecertificaat blijft deze anderhalf jaar geldig.

Het volgen van 1-op-1 theorielessen kunnen we heel flexibel inplannen. Ik overleg graag met je wat jou het beste uitkomt. Neem hiervoor contact op via de contactpagina.