Voordelen van een BOVAG rijschool

Als je gaat starten met het selecteren van je rijschool kijk je uiteraard naar de prijs en kwaliteitverhouding. Waar baseer je dat op? Wat maakt dat de ene rijschool beter is ten opzichte van de andere rijschool? De leerlingen die wij mogen verwelkomen komen via berichten die wij via Social media delen, via vrienden, familie, buren en kennissen.
Vaak kiest een leerling ook voor een betrouwbare rijschool en dat is de BOVAG toch? Wat betekent dit keurmerk? Niet alle rijscholen zijn lid van de BOVAG. Je rijbewijs halen is een forse investering. Dus is het belangrijk om te weten waar je aan toe bent. Bij een BOVAG-rijschool krijg je die zekerheid.

Strenge eisen 2015

Voor 2015 kregen wij de vernieuwde eisen een paar weken geleden op de deurmat. Wij zijn er mee aan de slag gegaan en staan klaar voor het nieuwe jaar! Een verandering in de lessen gaat het niet betekenen. De onderdelen waar wij aan moeten voldoen, waren door ons al in gang gezet en/of gecontroleerd.

Lesovereenkomst

Bij Rijschool Pascal Holtuis krijg je een lesovereenkomst. In deze lesovereenkomst staat precies wat je afspreekt met de rijschool. Dan ga je lessen. De lesauto waar je in rijdt is nieuw, goed onderhouden en ben je goed verzekerd als je achter het stuur zit. Je bent dus in goede handen.

PascalHolthuis-Bovag

Bovag Garantiefonds Rijscholen

Stel nu dat de rijschool failliet gaat. Rijscholen die aangesloten zijn bij BOVAG vallen onder het BOVAG Garantiefonds Rijscholen. Dat zorgt ervoor dat je vooruitbetaalde lessen gewoon kunt volgen. Wat er ook gebeurt. Bij een BOVAG-rijschool zit je dus goed.

Gedragscode

Om lid te kunnen zijn van de BOVAG moet een rijschool voldoen aan een strenge gedragscode. Deze gedragscode schrijft bijvoorbeeld voor dat instructeurs hun deskundigheid op peil houden en dat de lesauto’s altijd goed onderhouden zijn.
Klik hier voor de inhoud van de Gedragscode.

Wil jij in het nieuwe jaar starten met een kennismakingsles bij Rijschool Pascal Holthuis? Laat het ons weten!