“Pascal geeft met zijn tips en tricks een zelfvertrouwen boost om te kunnen slagen!” ~ Twan

“Wanneer ik het zelf even niet zag, gaf Pascal goede tips!”

Twan was vanaf zijn eerste les gefocust op zijn lessen en keek rustig de kat uit de boom. Toen hij eenmaal de auto onder controle had, zag je zijn zelfvertrouwen groeien en kwam hij ook meer los tijdens zijn gesprekken.

Ook was hij een fanatieke leerling, stond altijd al klaar om in de lesauto te stappen en van start te gaan. Het is erg leuk om te zien wanneer een leerling gemotiveerd is om auto te rijden!

Op een gegeven moment merkte je dat hij lekker ontspannen in de auto zat, omdat hij de auto volledig onder controle had. Daarom vroegen wij zijn tussentijdse toets aan. Uiteraard had ik er alle vertrouwen in en zoals verwacht heeft hij zijn vrijstelling verdiend!

Het was tijd om ‘door te gassen’ naar zijn examen en ook deze heeft hij netjes gereden. Hij kreeg van de examinator een felicitatiehanddruk en kon zijn rijbewijs gaan aanvragen!

Twan, gefeliciteerd!

Gefeliciteerd

“Na een mooie tussentijdse toets en rijexamen is Twan geslaagd. Nogmaals gefeliciteerd!”

Referentie

Twan, ik wil je erg bedanken voor je mooie referentie. Deze wil ik daarom ook graag met jullie delen!

“Beste Pascal,

Ik ben superblij met mijn rijbewijs!

Ik heb met veel plezier rijles bij Pascal gehad. Hij heeft me veel nuttige tips gegeven als er iets beter kon en complimenten als ik het goed deed. Hij heeft me voldoende zelfvertrouwen gegeven om nu lekker zelf te gaan rijden.”

Groetjes, Twan
(Apeldoorn, oktober 2019)