Twee warme, gezellig dagen, met veel leuke gesprekken en stoere activiteiten.

Skandia Zeepkistenrace Festival

Het afgelopen weekend, op 7 en 8 mei, stond Rijschool Pascal Holthuis op het Skandia Zeepkistenrace Festival in het Orderbos in Apeldoorn. Het festival was georganiseerd door Stichting Doe-Kids, met als doel om jonge gezinnen op een leuke en ludieke manier kennis te laten maken met kunst, cultuur en creatief outdoor bezig zijn.

Zaterdag 7 mei was het thema “Stoere Mannendag” en zondag 8 mei was het thema “Moederdag/Familiedag”. Voor het hele gezin waren er activiteiten: springkussens, lekker eten en drinken, live muziek maar ook modeshows en een rommelmarkt.

PascalHolthuis_Event1.jpg

Hummer H2

Outdoor bezig zijn is zeker gelukt. We hadden natuurlijk enorm veel geluk met het warme en zonnige weer. Uiteraard stond ik er met met mijn lesauto. Als publiekstrekker hadden wij een Hummer bij onze stand staan. Die was ons deze dag ter beschikking gesteld door Vincent Spekschoor van Feesthummer.nl.

Vincent ken ik via ons gezamenlijk vrijwilligerswerk bij Make-A-Wish Foundation, waar we beiden meehelpen om wensen te vervullen voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Hij stelt regelmatig zijn Hummer H2 ter beschikking, want zoals hij zelf zegt: “Wat is er mooier dan de glimlach van een kind, als die in een Hummer H2 mag zitten!”. Ik wil Vincent bij deze hartelijk bedanken.

Wedstrijd

Tijdens het event hadden we het “Playstation Racespel”. Op een echte Playstation 4 was er een gratis kennismakingsles te winnen met het spel Project Cars.

PascalHolthuis_Event2

Hulptroepen

Ik kijk terug op twee warme, gezellig dagen, met veel leuke gesprekken en stoere activiteiten. Ik heb ook nog een leuke filmpje van deze dag. Via onderstaande afbeelding kan het filmpje bekeken worden. Tot slot wil ik ook nog de hulptroepen bedanken. Deze twee dagen waren niet mogelijk geweest zonder Anita, Danny en Daniëlle. Hartelijk bedankt.

PascalHolthuis_Event3.jpg