Wij kwamen op DutchCowboys een heel leuk lijstje tegen met wat jij kan doen als je alleen in de auto zit. Zij hadden ook wat minder verantwoorde tips. Daarom hebben wij er ons eigen lijstje van gemaakt. De 5 dingen die jij misschien wel herkent als je veel in de auto zit. Mis je iets in dit lijstje? Laat het mij weten!


1. Héél hard meezingen met de radio

Heb jij ook wel eens voor het stoplicht gestaan en dan kijk je naar links en zie je iemand heel hard mee zingen met de radio. Gewoon te leuk! Stiekem doe je dat zelf ook vaak, of niet? Wat is jouw favoriete hit onder het autorijden?

2. In je neus of oor peuteren

Tja…. en toen stond je in de file. Vreselijk, lange rijen met auto’s en stap-voor-stap gaan wij voor uit. Denk jij dan ook wel eens: “Niemand die het ziet”. Dan steek je snel je vinger in je neus of oor… Bjaggie…

3. Snoepen voor het leven

Wij hebben tijdens het autorijden altijd wel Autodrop in de auto liggen. Wat is jou favoriete snack in de auto? Helaas is vaak wel de uitdaging om niet alles op te eten. Een tip van ons is ook om altijd wat te drinken bij je te hebben als je op weg gaat. Je weet nooit wat er onderweg gebeurt en dan heb je in ieder geval iets te eten bij je.

4. Continue bellen

Veel zakenmensen die veel voor het werk op de weg zijn, kiezen er voor om juist het bellen tijdens het autorijden te verzorgen. Op zich niets mis mee, maar blijf wel met je aandacht bij de weg. Het risico als je continu aan het bellen bent, is dat je te veel op gaat in het telefoongesprek en je niet voeldoende aandacht bij de weg houdt.

5. Ruzie met je navigatie

Nee dit heeft totaal niks te maken met een kort lontje. Jouw navigatiesysteem zegt alles graag dubbel. Keer om, probeer om te draaien bij de volgende rotonde probeer om te keren. Ja na 3x weet ik het onderhand wel dat we fout aan het rijden zijn maar deze weg is toch echt veel korter.