“Rijschool Pascal Holthuis geeft je de aandacht die je nodig hebt, die je heel snel op een makkelijke manier dingen duidelijk maakt en je met een goed gevoel laat rijden.” ~ Wesley ~

“Aandacht en op een eenvoudige wijze uitleg om te rijden!”

Wesley is een leerling die al wel een aantal lessen bij een andere rijschool had gereden een tijd geleden. Maar toen hij bij mij instapte ging het gelijk best goed. Zo heeft Wesley in een hoog tempo de stof eigen kunnen maken. Dus ook het praktijk examen kon lekker snel aangevraagd worden. Na een nette examenrit kreeg hij de hand van de examinator met gefeliciteerd erbij.

Gefeliciteerd

“Wesley ik wens je veel plezier met je auto en veel veilige kilometers.”

Referentie

Ik heb van Wesley een leuke referentie mogen ontvangen:

“Beste Pascal,

Dat is een rijschool, die je aandacht geeft, die je heel snel op een makkelijke manier dingen duidelijk maakt en je met een goed gevoel laat rijden. Dat zijn mijn ervaringen bij Rijschool Pascal Holthuis, ik wou graag mijn rijbewijs met spoed behalen. Door de vele mede leerlingen was dit niet mogelijk, maar toch heeft Rijschool Pascal Holthuis het voor elkaar gekregen om mij in maar liefst 8 weken de rijvaardigheid te leren, zo dat ik in 1 keer ben geslaagd. En toch op een goede en rustige manier.
Pascal nogmaals bedankt, je bent een topper!
En ik zal iedereen aanraden om bij jou te komen lessen.”
Groetjes, Wesley
(Apeldoorn,  2019)