“Pascal gaf mij veel vertrouwen op de weg dat vond ik erg fijn.” ~ Bas

Al het begin is ‘spannend’. Bas dacht dat wij direct vanaf huis weg zouden rijden, nou dat doe ik nooit. Dus uiteraard ook bij hem niet. We zijn naar een rustige weg gereden om daar te beginnen met lessen. Het rijden ging gelijk al best wel goed alles wat ik Bas uitlegde pakte hij netjes en goed op. Dus ook Bas kon na een mooi aantal lessen richting het examen. Die ook met een mooi resultaat afgesloten werd met zijn rijbewijs.

Gefeliciteerd

“Bas , ik wil je bedanken voor de gezellige lessen en veel plezier met het autorijden!”

Referentie

Van Bas heb ik een mooie referentie ontvangen. Deze wil ik graag met jullie delen:

“Ik vond het erg fijn in de auto. Pascal gaf mij veel vertrouwen op de weg dat vond ik erg fijn. Tijdens de rijlessen was het erg gezellig en gaf hij mij goede instructie.”

(Apeldoorn, juli 2022)