Op zoek naar een leuk cadeau voor jouw Valentijn?

Zoals de meeste weten, is het bijna Valentijnsdag. Heb jij al een leuk cadeau bedacht? Hoe leuk is het om jouw geliefde te verrassen met een cadeaubon voor autorijlessen? Deze kan je helemaal zelf samenstellen!

Autorijlessen

Naast dat je een cadeaubon kan geven voor Valentijn kan je deze natuurlijk ook voor andere gelegenheden geven. Denk aan een verjaardag of andere feestdag. Als (groot)ouder kan je dit cadeau ook geven aan je (klein)kind(eren). Rijlessen zijn kostbaar, dus dit is een perfect cadeau.

Opfriscursus

Heeft iemand in jouw nabije omgeving een opfriscursus nodig? Ook dit kan je als cadeau geven. Een opfriscursus is bedoeld voor mensen met een rijbewijs, maar die enige tijd niet hebben gereden. Dit kan meerdere oorzaken hebben zoals langdurige ziekte, geen eigen auto of niet durven te rijden. Hierbij is het ook mogelijk om een aantal vaardigheden te oefenen. Ik kan je helpen bij de bijzondere verrichtingen zoals inparkeren, in- en uitvoegen en rijden op de snelweg. Via deze manier kan jij weer zelfverzekerd de weg op.

Cadeaubon

De cadeaubon is dus een super mooie gift. Zoals ik al aangaf kan je deze zelf samenstellen. Zodra de factuur betaald is en het postadres is ingevuld, wordt de cadeaubon naar jou opgestuurd. Ook kan je er voor kiezen om een kennismakingsles ter waarde van €36 cadeau te doen. Als er na de kennismakingsles een pakket van minimaal 10 lessen wordt afgenomen, is de kennismakingsles gratis.

Hier kan je de cadeaubon aanvragen.