Tja, en dan zitten wij met z’n allen een paar weken in huis. Misschien heb je het ritme voor je schoolopdrachten al wel gevonden. Heb je in de middagen wat tijd gepland om te chatten met je vrienden, te sporten en/of wat series te bingewatchen, maar al snel wil je toch wel graag wat meer doen met je vrije tijd.  Start je binnenkort met je rijopleiding of  mag je nu ivm het Corona virus niet lessen?

“Tip van de dag! Start met een online Theorie opleiding!”

Tijdens het theorie-examen voor de auto komen de verkeersregels, gevaarherkenning en je verkeersinzicht aan bod. Er zijn twee manieren om aan de slag te gaan met het leren van je theorie opleiding:
1. Online
2. Individueel

1. Online theorie

Een complete theorie-opleiding van iTheorie bestaat uit een compleet digitaal theorieboek, maar liefst 50 theorie-examens, lesfilms over gevaarherkenning en instructiefilms voor de praktijkles. Tijdens het autorijden komen vaak de vragen, waar ik je graag bij help.
“Tijdens het maken van de proefexamens, merk ik dat ik elke keer een bepaald type vraag niet begrijp. Kan je mij dit alsjeblieft uitleggen?”
“Ik heb het superdruk met school en mijn bijbaan, maar ik wil gewoon even geconcentreerd aan mijn theorie werken. Pascal kan jij mij helpen om de stof door te nemen?”

2. Individuele theoriebegeleiding

Even rustig en aandachtig samen theorievragen doornemen? Ik bied je graag de hulp die je nodig hebt. Alleen of samen met een klasgenoot, broer/zus of vriend. Normaal bied ik dit aan in een praktijkruimte, maar dit kan ik nu online aanbieden!  Ik nodig je uit voor een online omgeving waar wij gezamenlijk aan de slag kunnen gaan met jouw vragen. Na het behalen van het theoriecertificaat blijft deze anderhalf jaar geldig.

TIP: Hoe eerder je begint met het leren en oefenen voor het theorie-examen, hoe sneller je vorderingen maakt tijdens je rijlessen. Zo bespaart je het behalen van je rijbewijs kosten en tijd.

 

Tip 1: Het auto theorie-examen van het CBR is niet makkelijk!

Uit de praktijk blijkt dat ongeveer de helft de eerste keer slaagt voor het CBR theorie-examen (het CBR slagingspercentage voor het auto theorie-examen is: 44%. Bron CBR 2019). Bereid je daarom goed voor, door veel te leren en te oefenen. Dan kan je in één keer voor het CBR theorie-examen slagen.

Tip 2: Maak een planning

Zorg dat je op tijd begint met het oefenen en leren van de theorie, zodat je het leren van de theorie over meerdere dagen (eventueel weken) kunt verspreiden. Herhaling helpt bij het onthouden van feiten.

Tip 3: Maak meerdere oefenexamens

Bij iTheorie kan je 50 theorie-examens maken, maar iTheorie helpt je gelukkig ook dat je echt gaat leren. Door meerdere oefenexamens te maken, krijg je dus veel oefenvragen die je ook op je auto theorie-examen kunt verwachten.

Heb je nog vragen? Je kunt mij per mail, info@pascalholthuis.nl, Whatsapp (zie website) of een telefoontje 06-46765945 bereiken.